Alvó szépség „Sleeping Beauty” - 2 csomag

16 500 Ft
- Szállítás: 48 órán belül
Idegrendszerünk állapota sokszor arcunkon is meglátszik, ennek sem a hölgyek sem a férfiak nem örülnek. A kikerülhetetlen stressz okozta negatív hatások ellen azonban lépéseket tehetünk. A folyamatos vagy gyakran visszatérő stressz és szorongás következménye: feszült kapcsolatok, fejfájás, étkezési zavar és hosszútávon különböző fizikai és mentális betegségek. Ezen felül a stressz és a testben lévő gyulladásos folyamatok hajhullást és a bőr gyorsabb öregedését eredményezik.

Hogyan segít?
A fentebb említett káros folyamatokat segít hatékonyan csökkenteni ez a nagyszerű kombináció. A Swiss Energy Hair, Nail & Skin vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak és orvosi élesztő ideális kombinációját tartalmazza a haj növekedésének serkentésére, a haj szerkezetének helyreállítására, a körmök megerősítésére, a bőr egészséges és ragyogó állapotának fenntartására. A Swiss Energy Nourishing Eye Cream kifejezetten a szemkörnyék számára készült. Láthatóan csökkentheti a finom vonalak és ráncok megjelenését. A krém kiváló hidratáló és öregedésgátló hatású. A CBD olaj erős gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, valamint feszültség- és szorongásoldó hatásával hozzájárul a mindennapi stressz csökkentéséhez.

Tipp:
Végezd el az orvosodnál az évenként ajánlatos kontrollvizsgálatokat (fogorvos!) és fogyassz sok zöldséget nyersen.

A termékek részletes leírása:
Swiss Energy Hair, Nail & Skin
Swiss Energy Nourishing Eye Cream
Swiss Cannabis CBD+MCT olaj 5% - 500mg/10ml
cs06

Pillanatnyilag még senki nem írt véleményt erről a termékről.

Ez még talán érdekelheti

Swiss Energy Neuroforce

Ár 5 380 Ft
A Swiss Energy Neuroforce B-vitamin komplex optimális mennyiségi arányban tartalmazza a B-csoport összes létfontosságú vitaminját. Ezek szükségesek...

Új fiók regisztrálása

Van már fiókja?
Bejelentkezés vagy Jelszó helyreállítás