A Varga Zsuzsanna EV. által üzemeltetett "svajcicbd.eu" weboldal általános információkat tesz közzé az étrendről, kozmetikumokról, étrend-kiegészítő készítményekről, az egészségről és a táplálkozásról. Ezek az információk nem tekinthetőek tanácsadásnak. A weboldalon olvasható általános jellegű információk nem tartalmaznak sem kifejezett vagy közvetett nyilatkozatot, és garanciát sem vállalnak semmivel kapcsolatban.

svajcicbd.eu weboldal böngészésével Ön elismeri, hogy a weboldalon található információkat Ön nem tekinti az orvosa vagy más egészségügyi szakember orvosi tanácsának alternatívájaként. Ha Ön úgy gondolja, hogy valamilyen betegségben szenved, forduljon orvoshoz. Ne késleltesse és ne hagyja figyelmen kívül az orvosi tanácsot, illetve ne hagyja abba az Ön számára esetlegesen előírt orvosi kezelést, amíg erről kezelőorvosával nem egyeztetett. Ha folytatólagosan előírt gyógyszereket szed, ne hagyja abba ezek alkalmazását, illetve ne kezdjen el addig használni étrend-kiegészítőket, amíg erről nem konzultált kezelőorvosával. A weboldal üzemeltetője nem nyújt orvosi tanácsot, és semmilyen következtetést nem lehet levonni ezen a weboldalon vagy más reklámanyagokban feltüntetett ötletekből, javaslatokból, ajánlásokból vagy más, telefonon vagy e-mailes levelezésből származó információkból. Ez a weboldal tartalmazhat linkeket harmadik fél weboldalaira.

Varga Zsuzsanna EV. nem vállal felelősséget a harmadik fél weboldalain található tartalmakért, és nem tesz semmilyen észrevételt az ilyen kapcsolódó harmadik fél weboldalaira. Ha Ön úgy dönt, hogy átkattint, és megnézi a hivatkozott harmadik fél webhelyén található információkat, akkor azt saját felelősségére teszi.

Termékeinket csak a címkén feltüntetett módon szabad adagolni és használni. Tilos alkalmazni, ha Ön terhes vagy szoptat. Használat előtt konzultáljon orvosával, ha súlyos betegsége van, vagy vényköteles gyógyszereket használ, az esetleges gyógyszerkölcsönhatások elkerülése végett. Azonnal hagyja abba a CBD tartalmú készítmények használatát, amennyiben nem kívánt tünetet tapasztal. Forduljon orvoshoz, ha állapota rosszabbodik. A webshopban forgalmazott termékek nem a betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére szolgálnak. Tárolja őket fénytől védve, hűvös helyen és gyerekektől elzárva.

Új fiók regisztrálása

Van már fiókja?
Bejelentkezés vagy Jelszó helyreállítás