A megrendelt termék fizetésének módja

 • Utánvétes fizetés:
  Lehetőség van a termék árának utánvéttel történő kifizetésére is a Sameday/Foxpost futárszolgálat alkalmazottjának a termék kiszállításakor. Easybox/Foxpost csomagautomatákba történő kiszállítás esetén az utánvét összegének kiegyenlítésére a csomagautomata terminálján keresztül is van lehetőség. Az utánvét díja: 300 Ft (0%Áfa), 40 000 Ft vagy afeletti kosárérték esetén: 0 Ft.
 • Banki utalás:
  A megvásárolt termék árának kiegyenlítéséhez a banki átutalást is választhatja. Az így megvásárolt terméket a termék vételárának (a szállítási költséggel együtt) bankszámlánkra történő beérkezését követően adjuk át a futárszolgálatnak kézbesítésre. Utalási adatok: Bank neve: Wise Bank, bankszámlaszám: 12600016-10775018-12281221. Kérjük, hogy az utalás közleményében tüntesse fel a rendelési azonosítót, amelyet a vásárláskor kapott visszaigazoló levélben talál.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát elektronikus formában, emailben küldjük meg. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Házhoz szállítás díjszabása

   • 40.000 Ft rendelési érték felett a házhoz szállítás díja: ingyenes
   • 40.000 Ft rendelési érték alatt a házhoz szállítás díja Magyarország területén: Sameday futárszolgálattal 1800 Ft, Foxpost futárszolgálattal 1990 Ft, Easybox csomagautomatába történő kézbesítés 990 Ft, Foxpost csomagautomatába történő kézbesítés 1090 Ft.
   • A szállítási díjakat 0% Áfa terheli, a fentebb említett árak bruttóban értendőek.

Szállítási határidő

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 1-3 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron: 2 hét.

Házhoz szállítási információk

A webáruházban leadott megrendeléseket kizárólag a Sameday és a Foxpost futárszolgálat kézbesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8:00-18:00 óra között. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a most megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják.

A munkanapokon 09:30-ig leadott megrendeléseket másnap kézbesíti a futárszolgálat, a 09:30 utániakat egy nappal később. A pénteki napon 09:30-ig leadott megrendelések kézbesítése hétfői napon, a péntek 09:30 után hétfő 09:30-ig leadott megrendelések kézbesítése keddi napon történik.

Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Áruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén a Kapcsolat menüpont alatt megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

Szállítással kapcsolatos információk

A küldemény elvesztését, megsérülését, vagy megsemmisülését a kézbesítéskor, a kézbesítési okiraton azonnal jeleznie kell. Ennek elmulasztása jogvesztéssel jár. Kézbesítési okirat hiányában, a küldeményre vonatkozó egyéb okirattal a Sameday/Foxpost felé jogvesztő határidőn belül – vagyis a kézbesítési naptól számított 3 napon belül – a kárt azonnal jeleznie kell.

Új fiók regisztrálása

Van már fiókja?
Bejelentkezés vagy Jelszó helyreállítás