Swiss Energy Hair, Nail & Skin

Swiss Energy Hair, Nail & Skin


5 380 Ft

A Swiss Energy Hair, Nail & Skin vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak és orvosi élesztő ideális kombinációját tartalmazza a haj növekedésének serkentésére, a haj szerkezetének helyreállítására, a körmök megerősítésére és a bőr egészséges és ragyogó fenntartására. Az aminosavak (cisztein, metionin) segítenek felépíteni a haj és a körmök keratinszerkezetét. 30 db kapszula/csomag.

OGYÉI Notifikációs szám: 26558/2021
</

Elnyújtott felszívódású nanotechnológiás formula

vitamins_molecula.png

A Swiss Energy elnyújtott felszívódású (SR - Sustained Release) kapszulákat fejlesztett ki az aktív hatóanyagok fokozatos, hosszú ideig történő felszabadítására a szervezetben. A mikropelletek speciális 1 mm átmérőjű granulátumok, amelyeket kemény kapszulákban adagolnak. A hatóanyagokat porózus membránnal veszik körbe, amely eltakarja a magot.

Az SR-technológia ezeknek a hatóanyagoknak erős savvédelmet nyújt (több mint két órán át gyomorsavban), elősegítve ezáltal a magasabb biológiai hasznosulást, elkerülve az irritációs hatást és csökkentve a mellékhatások kockázatát. Ezért az SR-kapszulák szedése magas biztonsági szintet biztosít az emésztőrendszer számára.

Az elnyújtott felszívódású nanotechnológiás formula biztosítja az aktív hatóanyagok fokozatos, hosszú időn keresztül történő felszabadítását.

Előnyök:
- nagy hatékonyság
- magas biohasznosulás
- magas biztonság

Összetevők listája/Ingredient :
Corn starch, ethyl cellulose, L-methionine, medical yeast extract; L-cysteine, niacin, pantothenic acid, zinc, lac, hydroxypropyl methyl cellulose, mycrocrystalline cellulose, polyvinylpyrolidone, vitamin B1, vitamin B6, biotin, iron.

Javallatok:
A Swiss Energy Hair, Nail & Skin vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak és orvosi élesztő ideális kombinációját tartalmazza a haj növekedésének serkentésére, a haj szerkezetének helyreállítására, a körmök megerősítésére és a bőr egészséges és ragyogó fenntartására. Az aminosavak (cisztein, metionin) segítenek felépíteni a haj és a körmök keratinszerkezetét. Az ásványi anyagok (cink, vas) segítik a sejtek regenerálódását. Pantoténsav - az erős hajszerkezetért. B-vitamin komplex - az egészséges bőr, a haj és a körmök számára.

Ajánlott napi bevitel:
1 kapszula naponta.
1 kapszula súlya: 892,0 mg.

Figyelmeztetések:
Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos étrendet és az egészséges életmódot. A terméket kisgyermekektől elzárva kell tárolni.

Tárolás:
Hűvös, száraz és fénytől védett helyen tárolandó. Hőmérséklet: 15-25 °C, rel. páratartalom: 20-65%.
Tételszám / gyártási dátum / lejárati idő a doboz aljára nyomtatva.

Gyártó:
Swiss Energy by Dr. Frei, Gelpell AG, CH-9534, Gähwil, Svájc.

Vitamin B1

3 mg

Vitamin B6

3,5 mg

Vitamin B3 (Niacin)

25 mg

Cink

10 mg

Vas

5 mg

Orvosi élesztő kivonat

75 mg

Biotin

150 µg

Pantoténsav

15 mg

L-Cysteine

50 mg

L-Methionine

100 mg

sv-005

Pillanatnyilag még senki nem írt véleményt erről a termékről.

Új fiók regisztrálása

Van már fiókja?
Bejelentkezés vagy Jelszó helyreállítás