Swiss Energy Multivitamin

Swiss Energy Multivitamin


5 380 Ft

Elnyújtott felszívódású, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrendkiegészítő kapszula K2 vitaminnal. 30db kapszula/csomag.

OGYÉI Notifikációs szám: 25733/2021

Elnyújtott felszívódású nanotechnológiás formula

vitamins_molecula.png

A Swiss Energy elnyújtott felszívódású (SR - Sustained Release) kapszulákat fejlesztett ki az aktív hatóanyagok fokozatos, hosszú ideig történő felszabadítására a szervezetben. A mikropelletek speciális 1 mm átmérőjű granulátumok, amelyeket kemény kapszulákban adagolnak. A hatóanyagokat porózus membránnal veszik körbe, amely eltakarja a magot.

Az SR-technológia ezeknek a hatóanyagoknak erős savvédelmet nyújt (több mint két órán át gyomorsavban), elősegítve ezáltal a magasabb biológiai hasznosulást, elkerülve az irritációs hatást és csökkentve a mellékhatások kockázatát. Ezért az SR-kapszulák szedése magas biztonsági szintet biztosít az emésztőrendszer számára.

Az elnyújtott felszívódású nanotechnológiás formula biztosítja az aktív hatóanyagok fokozatos, hosszú időn keresztül történő felszabadítását.

Előnyök:
- nagy hatékonyság
- magas biohasznosulás
- magas biztonság

Összetevők listája:
Kalcium (kalcium-karbonát), C-vitamin (aszkorbinsav), kukoricakeményítő, etil-cellulóz, magnézium (magnézium-oxid), kálium (kálium-klorid), foszfor (kalcium-hidrogén-foszfát), niacin (nikotinsav), pantoténsav (D-kalcium-pantotenát), hidroxi-propil-metil-cellulóz, mikrokristályos cellulóz, polivinil-pirolidon, A-vitamin (A-vitamin ac-etát), D-vitamin (kolekalciferol) E-vitamin (D1-E-tokoferil-acetát), K2-vitamin (menaqui-none-7), B1-vitamin (tiamin-hidroklorid), B2-vitamin (riboflavin), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), folsav (folsav), vitamin B12 (cianokobalamin), biotin (D-biotin), vas (vas-fumarát), cink (cink-oxid), jód (kálium-jodid), szelén (nátrium-szelenit), réz (réz-glükonát), mangán (mangán-szulfát), króm ( króm-pico-linát), molibdén (nátrium-molibdát).

Javallatok:
Vitaminok és ásványi anyagok ideális kombinációja, amelyek hozzájárulnak a normális energia-megerõsítõ anyagcseréhez és az immunrendszer normális mûködéséhez. A K2-vitamin elősegíti a csontok egészségét, a szív- és érrendszeri egészséget és a kalcium-anyagcserét. Vitaminhiányos állapotok és ásványi anyagok hiánya esetén, valamint intenzív fizikai aktivitású emberek számára ajánlott.

Ajánlott napi bevitel:
1 kapszula naponta.
1 kapszula súlya: 892,0 mg.

Figyelmeztetések:
Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos étrendet és az egészséges életmódot. A terméket kisgyermekektől elzárva kell tárolni.

Tárolás:
Hűvös, száraz és fénytől védett helyen tárolandó. Hőmérséklet: 15-25 °C, rel. páratartalom: 20-65%.
Tételszám / gyártási dátum / lejárati idő a doboz aljára nyomtatva.

Gyártó:
Swiss Energy by Dr. Frei, Gelpell AG, CH-9534, Gähwil, Svájc.

Vitamin A

800 IU

Vitamin C

80 mg

Vitamin D

200 IU

Vitamin E

12 IU

Vitamin K2

25 µg

Thiamin

1,1 mg

Riboflavin

1,4 mg

Niacin

16 mg

Vitamin B6

1,4 mg

Folsav

200 µg

Vitamin B12

2,5 µg

Biotin

50 µg

Pantoténsav

6 mg

Kálcium

100 mg

Vas

2,8 mg

Foszfor

20 mg

Jód

150 µg

Magnézium

50 mg

Cink

1 mg

Szelén

5,5 µg

Réz

0,15 mg

Mangán

0,2 mg

Króm

10 µg

Molibdén

5 µg

Kálium

35 mg

sv-002

Pillanatnyilag még senki nem írt véleményt erről a termékről.

Új fiók regisztrálása

Van már fiókja?
Bejelentkezés vagy Jelszó helyreállítás