Swiss Energy Neuroforce

Swiss Energy Neuroforce

5 380 Ft
- Szállítás: 48 órán belül

A Swiss Energy Neuroforce B-vitamin komplex optimális mennyiségi arányban tartalmazza a B-csoport összes létfontosságú vitaminját. Ezek szükségesek az idegrendszer normális működéséhez. 30db kapszula/csomag.

OGYÉI Notifikációs szám: 26386/2021

Elnyújtott felszívódású nanotechnológiás formula

vitamins_molecula.png

A Swiss Energy elnyújtott felszívódású (SR - Sustained Release) kapszulákat fejlesztett ki az aktív hatóanyagok fokozatos, hosszú ideig történő felszabadítására a szervezetben. A mikropelletek speciális 1 mm átmérőjű granulátumok, amelyeket kemény kapszulákban adagolnak. A hatóanyagokat porózus membránnal veszik körbe, amely eltakarja a magot.

Az SR-technológia ezeknek a hatóanyagoknak erős savvédelmet nyújt (több mint két órán át gyomorsavban), elősegítve ezáltal a magasabb biológiai hasznosulást, elkerülve az irritációs hatást és csökkentve a mellékhatások kockázatát. Ezért az SR-kapszulák szedése magas biztonsági szintet biztosít az emésztőrendszer számára.

Az elnyújtott felszívódású nanotechnológiás formula biztosítja az aktív hatóanyagok fokozatos, hosszú időn keresztül történő felszabadítását.

Előnyök:
- nagy hatékonyság
- magas biohasznosulás
- magas biztonság

Összetevők listája/Ingredient :
Corn starch, ethylcellulose, niacin, hydroxypropyl methyl cellulose, lac, pantothenic acid, mycrocrystalline cellulose, polyvinylpyrolidone, vitamin B1 (Thiamin HCL), vitamin B2 (Riboflavin), pyridoxine hydrochloride, folic acid, vitamin B12 (Cyanocobalamin),biotin.

Javallatok:
A Swiss Energy Neuroforce B-vitamin komplex optimális mennyiségi arányban tartalmazza a B-csoport összes létfontosságú vitaminját. Ezek szükségesek az idegrendszer normális működéséhez. B csoportú vitaminhiány esetén ajánlott.

Ajánlott napi bevitel:
1 kapszula naponta.
1 kapszula súlya: 646,0 mg.

Figyelmeztetések:
Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos étrendet és az egészséges életmódot. A terméket kisgyermekektől elzárva kell tárolni.

Tárolás:
Hűvös, száraz és fénytől védett helyen tárolandó. Hőmérséklet: 15-25 °C, rel. páratartalom: 20-65%.
Tételszám / gyártási dátum / lejárati idő a doboz aljára nyomtatva.

Gyártó:
Swiss Energy by Dr. Frei, Gelpell AG, CH-9534, Gähwil, Svájc.

Vitamin B1

1,1 mg

Vitamin B2

1,4 mg

Vitamin B3 (Niacin)

16 mg

Vitamin B6

1,4 mg

Folsav

200 µg

Vitamin B12

2,5 µg

Biotin

50 µg

Pantoténsav

6 mg

sv-004

Pillanatnyilag még senki nem írt véleményt erről a termékről.

Új fiók regisztrálása

Van már fiókja?
Bejelentkezés vagy Jelszó helyreállítás