Csúcshatás „Limitless” - 2 csomag

20 600 Ft
- Szállítás: 48 órán belül
Ezt a csomagot prevenciós csomagnak is tekinthetjük, amennyiben olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy az életünkben nincs jelen a káros stressz, valamint nincsenek szív- és érrendszeri panaszaink. Ez a hármas kombináció nagymértékben támogatja szellemi és fizikai teljesítőképességünket és segít megelőzni pl. a stroke kialakulását (a vérlemezkék összecsapódását). Rendszeres használatával megfigyelhető a munkavégzés során a fokozott koncentráció és brainstorming.

Hogyan segít?
Swiss Energy Fekete fokhagyma kivonat többek között elősegíti a kognitív és mentális funkciókat, a normális szívműködést, az anyagcserét, és csökkenti a fáradtságot. A Swiss Energy Neuroforce B-vitamin komplex elnyújtott felszívódású nanotechnológiás formulája biztosítja az idegrendszer hatékony védelmét, a CBD olaj pedig feszültség- és szorongásoldó hatásával járul hozzá a mindennapi stressz csökkentéséhez, ezáltal biztosítva a megfelelő hátteret a hatékony szellemi és fizikai munkavégzéshez.

Tipp:
A szellemi és fizikai teljesítőképességünket nagymértékben befolyásolja a testmozgás, egészséges ételek fogyasztása, és a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás.

A termékek részletes leírása:
Swiss Energy Fekete fokhagyma kivonat
Swiss Energy Neuroforce
Swiss Cannabis CBD+MCT olaj 5% - 500mg/10ml
cs04

Pillanatnyilag még senki nem írt véleményt erről a termékről.

Ez még talán érdekelheti

Swiss Energy Neuroforce

Ár 5 380 Ft
A Swiss Energy Neuroforce B-vitamin komplex optimális mennyiségi arányban tartalmazza a B-csoport összes létfontosságú vitaminját. Ezek szükségesek...

Új fiók regisztrálása

Van már fiókja?
Bejelentkezés vagy Jelszó helyreállítás