Swiss Energy Smart Brain

Swiss Energy Smart Brain

4 100 Ft
- Szállítás: 48 órán belül

Narancs ízű dextróz tabletta, B2-, B5-, B6- és B12-vitaminokkal, cinkel és vassal. Támogatja a gyermekek kognitív fejlődését 3 éves kortól. A gyerekeknek sok energiára van szükségük az új készségek elsajátításához. A Smart Brain dextróz tabletta segíti a testet és szellemi energiát biztosít a napi feladatok elvégzéséhez. 60db tabletta/csomag.

OGYÉI Notifikációs szám: 27599/2021

Swiss Energy Immunity Boosts


Összetevők listája/Ingredient :
dextrose, acid: L(+)-tartaric acid, vitamins, and minerals: B2, B6, B12, pantothenic acid, ferric pyrophosphate, zinc citrate, anti-caking agent: magnesium salts of fatty acids, colours: beta-carotene, carmines, orange powder (0.3%), vegetable oils (palm kernel, coconut), flavourings.

Javallatok:
A lágyan olvadó 2 az 1-ben Smart Brain dextróz tabletta joghurtos-narancs ízesítéssel biztosítja a nélkülözhetetlen B2-, B5-, B6- és B12-vitaminokat, valamint a cinket és a vasat. Támogatja a gyermekek kognitív fejlődését 3 éves kortól. A gyerekeknek sok energiára van szükségük az új készségek elsajátításához. A Smart Brain szőlőcukor tabletták segítik a testet és az elmét napi feladataik elsajátításában. A jobb egészségért és vitalitásért.

Ajánlott napi bevitel:
2 cukorka naponta.

Figyelmeztetések:
Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos étrendet és az egészséges életmódot. A terméket kisgyermekektől elzárva kell tárolni.

Tárolás:
Hűvös, száraz és fénytől védett helyen tárolandó. Hőmérséklet: 15-25 °C, rel. páratartalom: 20-65%.
Tételszám / gyártási dátum / lejárati idő a doboz aljára nyomtatva.

Gyártó:
Swiss Energy by Dr. Frei, Gelpell AG, CH-9534, Gähwil, Svájc.

Vitamin B2

1.4mg

Vitamin B6

1.4 mg

Vitamin B12

2.5 μg

Vitamin B5/Pantoténsav

6 mg

Vas

2.1 mg

Cink

1.5 mg

Az összetevők 2 db tablettára értendőek.

sv-009

Pillanatnyilag még senki nem írt véleményt erről a termékről.

Új fiók regisztrálása

Van már fiókja?
Bejelentkezés vagy Jelszó helyreállítás