Super Energy Pezsgőtabletta

750 Ft
- Szállítás: 48 órán belül

Taurin, Koffein, Guarana

A termék vitaminok, ásványi anyagok és aminosavak erőteljes kombinációja. A taurin egy aminosav, amely támogatja az idegrendszeri aktivitást és javítja a fizikai és szellemi teljesítőképességet. A glükuronolakton széles körben ismert, hogy javítja a reakciót, a koncentrációt és a memóriát. A koffein serkenti az idegrendszer működését. A guarana csökkenti a fáradtság jeleit. Fizikai gyakorlatok végzése, koncentrációhiány és alacsony munkaképesség alkalmával. 20 db tabletta/doboz.

OGYÉI Notifikációs szám: 28055/2021

Super Energy by Dr. Frei


Összetevők listája/Ingredient :
Vitamin premix (taurine, glucoronolactone, caffeine anhydrous, inosit, vitamins: PP, B2, B3, B6, B12, citric acid granulated, sodium hydrogen carbonate, sorbitol, acesulfam K, fruit mix, PEG 6000, guarana extract, colour caramel.

Javallatok:
Ez a vitaminokból, ásványi anyagokból és aminosavakból álló komplexum a fizikai aktivitás során az állóképesség növelésére lett kialakítva. A taurin, koffein és guarana kombinációja elősegíti az energialöketet, serkenti az idegrendszert, enyhíti a fáradtságot, növeli a fizikai állóképességet.

A taurin egy aminosav, amely fontos szerepet játszik az anyagcserében. A legújabb tudományos adatok szerint javítja a lipidanyagcserét, megtartja a citoplazma elektrolit összetételét, normalizálja a sejtmembránok működését, védi azokat. A gyakorlatban jelentős energianövekedést ad az edzések során, csökkenti a fáradtságot, növeli az edzés intenzitását.

A koffein a szellemi és fizikai aktivitás jól ismert serkentője. Növeli a reakciót, javítja a koncentrációt és általános vidámságot kölcsönöz. A koffein serkenti a noradrenalin felszabadulását a mellékvesékből, így javítja az izomösszehúzódást és növeli a dopamin szintjét az agyban, ami segít a szervezetnek alkalmazkodni a stresszhez.

A guaranát a test állóképességének és hatékonyságának növelésére használják intenzív edzés során. Javítja az energia-anyagcserét, fokozza a lipolízist, serkenti az oxidációt, ami az anyagcsere felgyorsulásával kombinálva hozzájárul a zsírbontáshoz. A guarana kivonatot a szív- és érrendszeri aktivitás serkentésére használják. Ezenkívül eltávolítja a tejsavat az izomszövetekből, ami a sportgyógyászatban is alkalmazható.

Ajánlott napi bevitel:
1 pezsgőtabletta naponta, 200 ml vízben feloldva.

Figyelmeztetések:
Túlérzékenység bármely összetevővel szemben. Terhes vagy terhességet tervező nők vitamin- vagy ásványianyag-kiegészítők szedése előtt konzultáljnak orvosukkal. Nem alkalmas 14 év alatti gyermekek számára. Gyermekek elől elzárva tartandó. Biztonságosan zárja le a kupakot. Az első használat előtt ellenőrizze a tömítés épségét. Az étrend-kiegészítők az étrend kiegészítésére szolgálnak, és nem tekinthetők a változatos étrend és az egészséges életmód helyettesítőjének. Mesterséges szín-, íz- és tartósítószer-mentes. Laktózmentes. Nem tartalmaz glutént tartalmazó összetevőket. Vegán barátságos.

Tárolás:
Hűvös, száraz és fénytől védett helyen tárolandó. Hőmérséklet: 15-25 °C, rel. páratartalom: 20-65%.
Tételszám / gyártási dátum / lejárati idő a doboz aljára nyomtatva.

Taurin

1000 mg

Glucoronolacton

300 mg

Koffein

80 mg

Inositol

20 mg

Guarana kivonat

20 mg

Niacin

10 mg

Vitamin B3

6 mg

Vitamin B6

5 mg

Vitamin B2

3 mg

Vitamin B12

6 μg

Az összetevők 1 db pezsgőtablettára értendőek.

sv-010

Pillanatnyilag még senki nem írt véleményt erről a termékről.

Új fiók regisztrálása

Van már fiókja?
Bejelentkezés vagy Jelszó helyreállítás